Nyheder 2023

 • Nyt nøgletalskatalog for energiforbrug i etageejendomme


  Videncenter for Energibesparelser i Bygninger har udviklet et nøgletalskatalog, der samler nøgletal for forbrug af varme, el og vand i etageboligejendomme. Kataloget er til dig, der er bygningsejer eller driftsansvarlig for en eller flere etageboligejendomme, og det kan hjælpe med at få et overblik over, hvad det gennemsnitlige forbrug af varme, el og vand er.

 • Se webinar om at undgå fejl ved efterisolering


  Hør om, hvordan du kan undgå typiske fejl i forbindelse med energirenovering af klimaskærmen, herunder hvornår der kan være behov for supplerende tiltag. Webinaret sætter fokus på konsekvenserne af de typiske fejl, og hvordan du bedst kan undgå dem. Se optagelse af webinar, som Videncentret afholdt den 12. december 2022.

 • Tjeklister kan hjælpe dig med at rådgive boligejere om energirigtig adfærd


  Mange boligejere kan spare på energiregningen ved energirenovering – men energirenovering alene kan ikke sikre, at boligejeren reelt får en energibesparelse. Derfor har Videncenter for Energibesparelser i Bygninger udviklet en række korte vejledninger om energirigtig adfærd, så boligejere bliver mere bevidste om deres energivaner og kan spare energi.

 • De nyeste kataloger med energiløsninger er nu klar


  Alle katalogerne med energiløsninger er nu opdateret. Der er tre kataloger - et for energiløsninger for etageejendomme og to for enfamiliehuse for henholdsvis klimaskærm og installationer. Energiløsninger er bl.a. opdateret med CO2-faktorer for el og fjernvarme og nye energipriser fra energiprisstatistikken for 4. kvartal 2021.

 • Tilfredse brugere af videncentrets værktøjer og vejledning


  Videncenter for Energibesparelser i Bygninger har gennemført en brugertilfredshedsundersøgelse blandt videncentres brugere, som inkluderer håndværkere, entreprenører og rådgivere indenfor byggebranchen samt uddannelsesinstitutioner. Der var 220 besvarelser – læs undersøgelsen her.