Kom til faglig temadag: Ny start for energirenovering

Kom til faglig temadag i Videncenter for Energibesparelser i Bygninger:

Videncenter for Energibesparelser i Bygninger og Teknologisk Institut inviterer til årets store faglige temadag for alle, der arbejder med energirenovering af bygninger og gerne vil være en del af den store, fornyede indsats, der skal i gang nu for at reducere klimabelastningen fra bygninger.

Det er tirsdag den 1. december 2020. Tilmeldingssiden findes ikke længere (februar 2021).

Indsatsen bliver båret frem af den nye bygningspulje (tilskudsordning), skrotningsordningen for olie- og gaskedler samt den nye frivillige bæredygtighedsklasse. Bæredygtige og klimavenlige bygninger er nødvendigvis også energirigtige bygninger, og derfor er energirenovering afgørende for at få Danmarks samlede bygningsmasse gjort mere klimavenlig.

Du vil få masser af ny viden i din værktøjskasse ved at deltage. Du vil høre om ny ekspertise til energirenovering af eksisterende bygninger med fokus på praktisk anvendelige metoder og teknikker. Dagen er delt op i tre dele: Én med fokus på klimaskærm, én med fokus på installationer og én med tværgående fokus. Man kan vælge at deltage i 1, 2 eller 3 dele.