Nyheder 2020

 • Har du udført Danmarks bedste renovering?


  Har du set eller været med til at udføre en renovering så god, at den fortjener at kunne kalde sig Danmarks bedste? Så kan du nu og frem til 1. marts indstille den til RENOVER Prisen 2020. Udover æren af at kunne kalde sig Danmarks bedste, får vinderholdet en check på 100.000 kr. Du kan indstille din yndlingsrenovering her.

 • Energiløsningerne er blevet opdateret


  Alle 79 energiløsninger er blevet opdateret ved udgangen af 2019. Der er nye CO2-faktorer for fjernvarme og el samt nyt energilpriser. Der er kun lavet mere omfattende ændringer i de to løsninger om ventilation i store bygninger; det er sket for at tilpasse dem til de gældende regler.

 • Har du tjek på varmesystemet?


  Med grønne varmekilder som fjernvarme og varmepumper bliver huse i stigende grad opvarmet med en lavere fremløbstemperatur. Du kan tjekke, om et varmesystem er egnet til lavtemperaturdrift med et nyt simuleringsværktøj fra Videncentret.

 • Har varmepumpen ideelle arbejdsvilkår?


  Du kan med et regneark fra Videncentret beregne, om radiatorer og gulvvarme i et hus er egnede til varmepumpedrift. I en ny film får du en hurtig introduktion til regnearket, der hjælper med at sikre, at bygning og varmeafgiverne matcher varmepumpen.