Artikler 2018

 • Sådan blev dampspærren hot!


  Over 10.000 personer har på blot to uger taget en quiz om dampspærrer på Videncentrets Facebook side. Quizzen er ikke kun for sjov; den skaber opmærksomhed om dampspærrens vigtighed – og om Videncentrets dampspærreguide med råd og vejledning om dampspærre i eksisterende bygninger. Det er primært byggefagfolk, der har taget quizzen.

 • Skyd genvej til det nye bygningsreglement med BR18-værktøj


  Der er nyt bygningsreglement – BR18. Derfor har Videncenter for Energibesparelser i Bygninger nu opdateret sit populære BR-værktøj, der giver en genvej til Bygningsreglementets energikrav ved ombygning, renovering og udskiftning.

 • Lad os ses på Byggeri’18!


  Skal du på Byggeri’18 messen i Fredericia? Så slå vejen forbi stand A-0620. Dér finder du Videncenter for Energibesparelser i Bygninger – kom og få en snak om, hvordan du og din virksomhed kan få gavn af Videncentrets mange gratis tilbud. Vi er der alle dage fra den 13. til den 16. marts 2018, og vi glæder os!

 • Quiz om funktionsafprøvning hitter på Facebook


  Videncentret bruger nu i stigende grad Facebook til at oplyse fagfolk om energibesparelser i bygninger, bl.a. gennem quizzer. På bare tre uger har over 5.000 personer fx taget en quiz om funktionsafprøvning, og antallet af følgere er steget til knap 1.300.

 • Sæt kryds for årets store netværksdag


  På Videncentrets store netværksdag får du både en opkvikkende indsprøjtning af ny faglig viden om energibesparelser i bygninger og chance for at udvide dit netværk. Sæt allerede nu kryds i kalenderen – det bliver den 11. juni 2018 i Taastrup.

 • BR18 er trådt i kraft


  Det nye bygningsreglement er trådt i kraft 1. januar 2018 med overgangsperiode frem til og med 30. juni 2018. Energikravene forbliver stort set de samme – men de har flyttet plads i reglementet, som er blevet væsentligt omstruktureret.